Επιστροφές Προϊόντων & Ώροι εγγυσης προιόντων

 

Όροι επιστροφής και διαδικασία επιστροφής

 

 1.) Η εταιρία δέν δέχεται επιστροφές προιόντων ανευ λόγου.

Δηλαδή: Όταν ενα προιόν δεν αρέστηκε, η όταν δεν πουλήθηκε το προιόν  η εταιρία n&m δέν είναι υποχρεωμένει να τα πάρει πίσω.

2.) Εγγυση προιόντων

Η εγγύηση ισχύει μόνο για προιόντα πού δουλεύουν με ρεύμα.

Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και καλύπτει μόνο κατασκευαστικά ελλατώματα που εμφανίζονται στο προιόν μετά την πώληση. ( αστοχία υλικών, πιθανά ελλατώματα κατασκευής.) Η εγγύηση δίνει το δικάιωμα για δωρεάν αντικατάσταση των εξαρτηματων του προιόντος μόνο οταν συνοδεύεται από νόμιμη απόδειξη αγοράς που εκδίδεται απο το καταστημα πώλησης και αναφέρει το είδος και την ημερομηνία αγοράς.

Σε περίπτωση βλάβης μετά την πώληση, το προιόν επιστρέφεται στην αρχικη του συσκευασια στην εταιρία n&m γιά εξέταση και έλεγχο της βλάβης. Εφόσον διαπυστοθεί

η βλάβη γίνεται αντικατάσταση δωρεάν. Τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει η εταιρια n&m. Σε περίπτωση πού δεν διαπυστοθεί κατασκευαστικό ελλάτωμα, τα έξοδα μεταφοράς και διόρθοσης της βλάβης επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Η εγγύηση δέν ισχύει για:

- Ελλατώματα από κακή χρήση του προιόντως ( αμέλεια, επεμβάσεις απο μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό, χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών, χρήση οι οποία δέν προβλέπονται στο εγχειρίδιο οδηγίων χρήσεως.

-  Αναλώσιμα υλικά της συσκευής ( φίλτρα, λάμπες, εξαρτήματα )

-  Μηχανικές βλάβες υπερφόρτωσης

-  Βλάβες λόγω λάθους σύνδεσης με το δίκτυο ηλεκτροδότησης ( λάθος τάση η συχνότητα) , η διακοπή ρεύματος απο εξωτερικό παράγοντα με αποτέλεσμα την βλάβη στο μηχάνημα.

-  Ατυχήματα όπως πυρκαγιά,ηλεκτροπληξία,πλημμύρα κλπ.

-  Ατυχήματα μεταφοράς

 

Η εταιρία δέ φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενες βλάβες, οι οποίες, άμεσα η έμμεσα μπορούν να προκληθούν σε ανθρώπους, αντικείμενα και κατοικίδια απο τη μη τήρηση όλων των οδηγιών που αναγράφονται στο ειδικό εγχειρίδιο χρήσης και αφορούν ειδικά τις προειδοποιήσεις για την εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρηση της συσκευής.

 

Για την n&m

Χριστοδουλου Φώτεινη